• Vrijwilligers gezocht

  Er zijn diverse vrijwilligersfuncties te vervullen bij de 🇳🇬 SVME 🇳🇬. Hieronder staat een overzicht van de vacatures waarvoor wij vrijwilligers zoeken. Heb je interesse of heb je in eerste instantie alleen vragen neem dan contact op met de aangegeven persoon of spreek een bestuurslid aan. Deze kan je doorverwijzen.

   

  🟢⚪️ Scheidsrechters

  Wij zijn dringend op zoek naar nieuwe scheidsrechters. Deze oproep geldt voor alle spelers van de jeugd- en seniorenelftallen. Ook leiders, ouders en niet meer op het veld actieve spelers zijn welkom.

  De cursuskosten komen voor rekening van de vereniging dus er is niets dat je tegen houdt. Eventueel organiseren we een interne “stoomcursus.”

  Wie sluit het komende seizoen 2021-2021 aan bij de clubscheidsrechters die de wedstrijden van de 🇳🇬 SVME 🇳🇬  elftallen op de zaterdag en zondagmorgen begeleiden?

  Meld je bij scheidsrechterscoördinator Jo Micuda of stuur een email naar secretaris@svme-online.nl. We informeren je graag.

   

  🟢⚪️ Dagcoördinator op de zaterdag

  Voor de wedstrijddagen op zaterdag zijn we op zoek naar een gastheer / gastvrouw met oog voor veiligheid, de dagcoördinator. Deze is een vraagbaak is voor publiek en leden, maar hij/zij kan ook indien noodzakelijk de orde op het sportpark handhaven. Ook weet hij/zij waar bijvoorbeeld de verbandmiddelen zich bevinden; taken ondermeer:

  • het ontvangen van gastenteams;
  • doorverwijzen van scheidsrechters;
  • het verwijzen naar kleedkamers, bestuurskamer, ontvangstruimte enz.;
  • toezicht houden op het sportpark, met het oog op veiligheid, fatsoen en netheid;
  • aanspreken van publiek, spelers en leden, indien zij niet handelen volgens de door het bestuur vastgestelde sportregels.

   

  Wie interesse heeft of meer wil weten kan contact opnemen met de jeugdcommissie. Een email naar secretaris@svme-online.nl kan ook.

  De jeugdcommissie: Ronald Frijns, Danny Philippart, Gillian Gilissen, Danny Reintjens, André Koolhof.

  Als we een groepje formeren, kunnen we de zaterdagen mooi verdelen.

   

  🟢⚪️ Onderhoud velden en gebouwen

  Herstel van speelschade aan de velden, schilderwerk, ledigen prullenbakken, reparatie verlichting, herstel regenpijp, schoonmaken reclameborden en zeker op z’n tijd een bakkie koffie. Op de maandagochtend zijn meerdere vrijwilligers wekelijks bezig met het onderhoud aan de velden en accommodatie. Op andere dagen is er werk aan het belijnen en bij droogte het besproeien van de wedstrijdvelden.

  Er is altijd wat te doen op het sportcomplex; we kunnen altijd hulp gebruiken.

  Wie interesse heeft of meer wil weten kan contact opnemen met Rob Palmen of Henri Lekner. Kom gewoon een maandagochtend naar 🇳🇬 SVME 🇳🇬.

   

  Spreek anders een bestuurslid aan.

  Roger Ritzen, voorzitter

  René Brouwers, secretaris 

  Ruud Vliegen, penningmeester 

  Rob Palmen, accommodatie

  Sandra Walraven, activiteiten en PR

  Ria Tossings, activiteiten en PR

  Danny Lambrix, materialen