• Seizoen 2020-2021, Veteranenvoetbal bij πŸ‡³πŸ‡¬ SVME πŸ‡³πŸ‡¬

  De 35+ of 45+ voetbalcompetitie met kleinere veldafmetingen kennen we al jaren. Zowel de resultaten als de gezelligheid bevallen goed. Als onderdeel van het seniorenvoetbal gaan we met ingang van het seizoen 2020-2021 met een veteranenelftal deelnemen aan een competitie. Gewoon elf-tegen-elf op het gewone wedstrijdveld.

  Sporten en bewegen is niet alleen goed voor de gezondheid, het draagt ook bij aan het opdoen van sociale contacten. Je hoeft dan ook niet op één van de seniorenelftallen van πŸ‡³πŸ‡¬ SVME πŸ‡³πŸ‡¬ te hebben gespeeld om mee te doen met het veteranenteam. 
   
  Veteranenvoetbal is in principe mogelijk voor alle spelers van 35 jaar en ouder. Het biedt een ideaal alternatief voor spelers die nu niet meer actief zijn en nog altijd graag een balletje trappen. Maar ook voor spelers die al jaren op de zondagmorgen actief zijn, maar die morgen nu juist liever vrij zouden willen houden. De wedstrijden worden gespeeld op zaterdagmiddag.

  Voor πŸ‡³πŸ‡¬ SVME πŸ‡³πŸ‡¬ is het veteranenelftal een mooi aanvulling op het recreatieve voetbal op de zondagmorgen.

  Ten onrechte wordt wel eens gedacht dat het veteranenvoetbal alleen voor β€˜oude en bijna afgeschreven’ voetballers is bestemd. Mooi niet dus! Bij πŸ‡³πŸ‡¬ SVME πŸ‡³πŸ‡¬ heeft niet alleen de jeugd de toekomst.

  Mocht je interesse hebben om met leeftijdsgenoten in een gezellige en sportieve ambiance op de zaterdagmiddag tegen een balletje te trappen dan is daar zeker nog ruimte voor. Veteranenvoetbal betekent: een toch nog stevig potje voetbal met leeftijdsgenoten tegen leeftijdsgenoten in een uitstekende sfeer! Vragen en/of interesse? Neem contact op met Richard van Maren of Raymond Didderen. Je kunt ook een e-mail sturen naar het secretariaat (secretaris@svme-online.nl).
   
  We zien er naar uit!