•  🟢 SVME verlengt contract met Kevin Nowacki 🟢
   
   
  TRAINERSCARROUSSEL
  Kevin Nowacki zal ook volgend seizoen de eindverantwoordelijke zijn bij SVME 1. De trainer is bezig aan zijn eerste seizoen en dat heeft tot wederzijdse tevredenheid geleid, met contractverlenging als kerstcadeau. Een cadeau voor 🇳🇬 SVME 🇳🇬, een cadeau voor Kevin. We spraken meteen de intentie uit om samen verder te kijken dan alleen het volgende seizoen 2021-2022.
  Samen met Kevin, Tom, de spelers en begeleiding van SVME 1 willen we de komende seizoenen veel praten over voetbal, de belangrijkste bijzaak in het leven. En dat met plezier op het hoogst haalbare niveau.
  Dat is wat we bij de start van de samenwerking is afgesproken en daar hebben we dit seizoen een goede start in gemaakt. Een seizoen dat helaas is onderbroken door de coronamaatregelen.
  We hopen elkaar snel weer bij een wedstrijd van SVME 1 te zien. Wanneer dat zal zijn en hoe het restant van de competitie er zal uit zien, weten we niet. We wensen Kevin samen met Tom Bovens en de spelers in elk geval een mooi en succesvol vervolg toe. Een vervolg in de aanloop naar het nieuwe seizoen 2021-2022.
   
  Bestuur SVME, namens deze:
  Roger Ritzen