• SVME heeft nieuwe trainer voor seizoen 2020-2021
   
  Na dit seizoen stopt André Koolhof als hoofdtrainer van 3e klasser SVME. Dat werd voor aanvang van het seizoen aldus samen afgesproken. André is aan zijn 3e seizoen bezig. Hij blijft verbonden aan onze club. André was, is en blijft SVME’er.
   
  In Kevin Nowacki heeft het bestuur van SVME een opvolger gevonden. Samen met assistent trainer Tom Bovens zal hij SVME 1 met ingang van het seizoen 2020-2021 gaan leiden.
   
  Samen met de huidige spelersgroep en trainers is vroeg in het seizoen gesproken over sportieve ambities en een daarbij passend profiel van een trainer voor SVME. Daaropvolgend zijn enkele gesprekken met trainers gevoerd. Leuke gesprekken, open gesprekken waarin werd gelachen en waarin doelgericht een aantal vragen werden gesteld. Bij de gesprekken waren spelers en assistent trainer Tom Bovens aanwezig. Dit geeft aan hoeveel waarde het bestuur van SVME hecht aan hun inbreng.
   
  Wie is Kevin Nowacki
   
  Kevin is 39 jaar en woont in Brunssum. In het dagelijkse leven is Kevin actief als fysiotherapeut, manueel therapeut bij Het Rughuis. Daar mensen behandeld die lijden aan een ernstige complexe chronische rug-, bekken- en/of nekpijn stoornis.
   
  Kevin startte zijn trainersloopbaan bij VV Wijnandia. Daar was hij drie jaar trainer. Dit jaar is hij actief bij VV Hellas. Beide ploegen waar svme 1 de afgelopen jaren in de competitie tegen hebben gespeeld. Zo hebben we onze nieuwe trainer leren kennen. Bij ploegen die leuk, attractief voetbal spelen.
   
  Woonachtig in Brunssum voetbalde Kevin bij SV Limburgia als R.K.B.S.V in de jeugd gespeeld. Tussen zijn 16de en 21ste werden de voetbalschoenen niet gebruikt en lag de focus op taekwondo. Daarna werd de draad opgepakt bij SV Langeberg. Vanwege zijn capaciteiten als spits heeft Kevin bij diverse clubs gespeeld: RIOS ’31, Minor, Blau Weiss Alsdorf, SVN, KVC Oranje, De Ster en tot ADVEO. 
   
  In een interview met In de Wandelgangen gaf Kevin Nowacki eerder aan:
  “Belangrijk vind ik dat je kijkt naar het spelersmateriaal dat je hebt en wat realistisch en haalbaar is met jouw groep. Soms kan het ook zijn dat je een formatie kiest om een bepaalde ontwikkeling in gang te zetten om uiteindelijk bij de manier van spelen uit te komen die de spelersgroep zou moeten kunnen. Of het dan aanvallend of verdedigend is dat maakt mij niet zoveel uit. Belangrijk is de organisatie, die moet staan. Als spelers zich aan de afspraken houden, die je ook getraind hebt binnen het aanvallen, verdedigen en omschakelen, dan wordt de kans al groter om een wedstrijd winnend af te sluiten. Echter kun je praten over tactiek speelwijze etc… wat je wil, als spelers niet meer energie in de wedstrijd leggen dan hun directe tegenstander kan alles in de prullenbak.”
   
  Samen met Kevin, Tom, de spelers en begeleiding van SVME 1 willen we de komende seizoenen veel praten over voetbal, de belangrijkste bijzaak in het leven. En dat met plezier op het hoogst haalbare niveau.
   
  We wensen Kevin een mooie tweede seizoenshelft bij VV Hellas en bij SVME met ingang van het seizoen 2020-2021 veel succes.
   
  Bestuur SVME, namens deze:
  Roger Ritzen
  Rob Palmen