• SVME Gratis Sponsoren?

  Ja, dat kan! En jij kunt mee doen! Ken je SponsorKliks?

  In de rechterkantlijn van deze pagina zie je een button en verwijzing naar SponsorKliks.

  Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiΓ«le bijdrage leveren aan πŸ‡³πŸ‡¬ SVME πŸ‡³πŸ‡¬ zonder dat het jou een cent extra kost! 

  Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en πŸ‡³πŸ‡¬ SVME πŸ‡³πŸ‡¬ ontvangt hiervoor geld in de clubkas.

  Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar πŸ‡³πŸ‡¬ SVME πŸ‡³πŸ‡¬.

  En nogmaals, het kost je niets extra! 

  Wil je πŸ‡³πŸ‡¬ SVME πŸ‡³πŸ‡¬ ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van SVME. Voor jou een kleine moeite, voor πŸ‡³πŸ‡¬ SVME πŸ‡³πŸ‡¬ zijn het directe inkomsten. 

   

  Hoe werkt het?

  Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van πŸ‡³πŸ‡¬ SVME πŸ‡³πŸ‡¬. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert πŸ‡³πŸ‡¬ SVME πŸ‡³πŸ‡¬ hier direct van! 

  Kijk eens op de SponsorKlikspagina om te zien welke webwinkels allemaal meedoen.

  Let op: geen commissie op boeken 

  In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven. 

   

  Je blijft anoniem 

  Noch SponsorKliks, noch πŸ‡³πŸ‡¬ SVME πŸ‡³πŸ‡¬ weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor πŸ‡³πŸ‡¬ SVME πŸ‡³πŸ‡¬ is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

  Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert πŸ‡³πŸ‡¬ SVME πŸ‡³πŸ‡¬ dan niets op. 

   

  Waarom SponsorKliks? 

  SponsorKliks is al sinds 2011 actief. πŸ‡³πŸ‡¬ SVME πŸ‡³πŸ‡¬ is al een aantal jaren aangesloten.

   

  Bezoek de SponsorKlikspagina van SVME