• Seizoen 2019/2020 is tot een abrupt einde gekomen. Dit heeft nieuwe trainer Kevin Nowacki de tijd gegeven om in alle rust aan een nieuw seizoen te werken en daarbij hoort natuurlijk het samenstellen van een selectie. Dit heeft geresulteerd in 7 nieuwe namen die aan de selectie kunnen worden toegevoegd. Dit is een mix tussen een aantal oude bekende en een aantal nieuwe jongens die wel op een bepaalde manier een link hebben met of binnen de club. 
   
  Een aantal van deze oude bekende komen van binnen de club. Zij hebben afgelopen jaar een stapje teruggedaan om verschillende redenen. Na een goed gesprek met de technische staf zijn nu weer klaar om aan het echte werk te beginnen. 
   
  Didier Doijen
  Mick Huijnen
  Mischa Wangko
   
  Naast dit drietal kan er nog een speler toegevoegd worden die al actief is binnen de club. Hij heeft er ontzettend veel zin in en zal zeker voor de nodige sfeer binnen het team gaan zorgen.
   
  Melvin Jolie
   
  Tot slot kunnen er ook nog een aantal versterkingen van buiten de club worden toegevoegd aan de selectie. Deze mannen hebben veel zin om er met de nieuwe groep een mooi seizoen van te maken.
   
  Max Frenken (VV Hellas)
  Julian Hollman (RKSV Heer)
  Guido Kaanen (VV Caesar)
   
  Tegenover deze nieuwkomers staat ook het vertrek van een aantal spelers. SVME bedankt ze voor hun inzet de afgelopen seizoenen en wensen ze veel succes bij hun nieuwe uitdaging.
   
  Domenico Bruzzese (FC Pontisse Herstal)
  Benjamin Grendin (niet bekend)
  Bruno van Leeuwen (studie)
  Antony Petit (FC Pontisse Herstal)
  Tom Sinsel (studie)
   
  De technische staf is ook zeer blij dat de overige spelers die in het afgelopen seizoen deel uit hebben gemaakt van de selectie ook in het nieuwe seizoen weer actief zullen zijn bij SVME.
   
  Boris Bokmans
  Dylan Brabant
  Mike Claessens
  Philippe Dassen
  Bjorn Eppenga
  Gilbert Frijns
  Jorg Henssen
  Stijn Joordens
  Rik van Lammeren
  Sven Martens
  Bibo Mayola
  Sebastien Da Silva
  Finn Vranken
  Timo Wangko
  Chris Wijnands
   
  Iedereen veel succes en plezier! Laten we er op en naast het veld weer een mooi seizoen van maken.
  Zodra er meer duidelijkheid is over het verdere verloop van de Corona maatregelen, zullen we het voorbereidingsprogramma op de website publiceren.