• Vandaag speelden we de laatste wedstrijd van de Regio Cup. Een thuiswedstrijd tegen BMR JO13.

    De dag zijn we gestart met een gezellig en goed ontbijt in de kantine. De broodjes, kaas, vlees, tomaatjes, komkommers hebben goed gesmaakt.

    Zonder de geblesseerden Thieu en Pim en de afwezige Luuk begonnen we gemotiveerd aan de wedstrijd. Al snel bleek dat het vandaag moeilijk zou worden een mooi resultaat te behalen. BMR speelde goed en was bij momenten iets feller en sneller bij de bal. Het combinatiespel dat we zo goed beheersen konden we niet de hele wedstrijd volhouden. Jammer maar dat hoort er ook bij. Ons doelpunt werd gemaakt door Tobias. Dat bespaarde hem een koude douche.

    Na de wedstrijd werden we door Finn getrakteerd. Hij stopt met voetbal.....en is altijd weer welkom bij training of wedstrijd. Dat kunnen we namens Amy, Bram, Britt, Daniek, Dean, Dean, Gus, Jordy, Luuk, Maas, Manon, Milan, Mohammed, Omar, Pim, Raphael, Renzo, Sjoerd, Thieu, Tobias, Wadee zo zeggen.

    Wij wensen iedereen een fijne voetbalvakantie. Tot in augustus! Na een aantal trainingen starten we dan met wedstrijden in ons eigen toernooi: de Pisart Cup.