• Vandaag mochten we weer lekker voetballen en nu tegen Bunde.
    Iedere week maken we vooraf 3 afspraken die we moeten nakomen. Eentje ervan gaat altijd over verdedigend samenwerken. En net deze ging vandaag perfect.
    Bunde was aan het begin optisch iets beter. Met name fysiek leken zij ietwat sterker maar door goed samen te werken werden er weinig kansen weggegeven. Zelf creƫerden we ook weinig kansen maar we kwamen wel steeds beter in ons spel. Het laatste kwartier was een genot om naar te kijken. ChloƩ,Bram, Emma en Fenna zetten hun tegenstander constant onder druk waardoor ze foutjes gingen maken en Maas en Gus aanvallend steeds meer dreiging naar voren kregen. Na een mooie aanval scoorde Gus op aangeven van Maas de 1-0 waardoor de ban gebroken was en we snel via Gus (2x) en Maas uitliepen naar 4-0. Als Bunde er al uitkwam dan hadden we Omar, Leneke en Mohammed nog. Zij hielden de boel dicht waardoor we uiteindelijk met 4-0 wonnen.

    Deze wedstrijd was een mooi voorbeeld van een teamprestatie. Iedereen deed zijn best/ werk en stelde zijn teamgenoten in staat om hun kwaliteit te benutten. Mooi om te zien en op naar volgende week!