• Vanmiddag mochten we eindelijk weer voetballen. De afgelopen weken hebben we prima getraind en de voortekenen voor een goede wedstrijd waren dus aanwezig.

  De eerste 10 minuten speelden we erg goed waarbij we steeds snel de vrije man op het middenveld wisten te vinden en van daaruit werden onze spitsen; Amy, Tobias en Jordy aan het werk gezet. Dat leidde tot redelijk wat kansen maar het was Omar die na een mooie combinatie van afstand raak schoot, 0-1.
  Bunde werd daarna wat gevaarlijker en kwam beter in de wedstrijd maar tot echte kansen kwamen ze door uitstekend verdedigend werk van Dean, Maas, Milan, Wadee (en Mohammed) niet. Als ze al eens erdoor kwamen stond Sjoerd paraat!

  Met Daniek in de spits begonnen we goed aan de 2e helft en kregen we wat kansen. Het was Dean van Rooij die met een prachtige steekpass op Omar de 0-2 voorbereidde en dat was op dat moment dik verdiend. Na een mooie combi miste Amy een kans oo 0-3.
  Britt en Gus hielden het middenveld goed dicht maar toch was het Bunde dat aanzette voor een slotoffensief. Het was Sjoerd die na een corner een mooie redding had maar even later was hij kansloos bij een vrije trap. Met nog 2 minuten te gaan werd het 1-2.
  We kwamen echter niet meer in gevaar en sleepte de overwinning terecht binnen!
  Het was wederom een mooie pot tegen een prima voetballend Bunde!

  Hopelijk zien we meer van dit soort wedstrijden. Als we zo blijven trainen als de laatste weken dan moet dat goedkomen!