•  

  Geachte (oud-) leden,


  ‘Kun je lopen? Dan kun je meedoen!’ Dat is de slogan van Walking Football.
  Wat is Walking Football? Samen sporten op een laagdrempelige manier en voor iedereen toegankelijk! Iedereen is welkom. Mannen en vrouwen, met of zonder voetbalervaring.

  Kick-off
  Op zaterdag 21 maart organiseert Sportdorp Eijsden-Margraten in samenwerking met SVME, DVC’16 en V.V. Eijsden een kick-off voor Walking Football. U bent van harte welkom op de voetbalvelden van VV Eijsden van 16.00 tot 18.00 uur.

  Tijdens de kick-off wordt uitgelegd wat Walking Football nu precies inhoudt en waarom het zo leuk is! Daarna gaan we actief aan de slag met Walking Football, dus zorg dat u sportkleren meeneemt. Gymschoenen zijn voldoende wanneer u geen voetbalschoenen heeft. Voetbalschoenen met ijzeren noppen zijn niet toegestaan. Tijdens deze kick-off gaat u kennismaken met deze leuke sport. Het is mogelijk om na afloop te douchen. Daarna is het tijd voor de 3de helft. Samen wordt er nog wat gedronken en nagepraat in de kantine.

  Wekelijkse training
  Vanaf 28 maart wordt er elke zaterdag van 17:00 tot 18:00 uur Walking Football sessies gegeven. De locatie is afwisselend bij de clubs V.V. Eijsden en SVME. De sessie op 28 maart is bij SVME. U hoeft zich voor zowel de kick-off als de wekelijkse training niet vooraf aan te melden.

  Bent u erbij?
  Mocht u nog vragen hebben dan kunt u mailen naar mbraam@student.fontys.nl of bellen naar
  043 458 84 88. Vraag dan naar buurtcoach Daisy Claessens.

  Graag tot ziens!

  Met sportieve groet,

  V.V. Eijsden, SVME, DVC’16 en gemeente Eijsden-Margraten