• Op 15 augustus wordt Maria Tenhemelopneming gevierd. In Mariadorp traditioneel het moment van de Sacramentsprocessie én voetbal bij SVME. Dit jaar zou dat op 16 augustus a.s. zijn.

   

  Dat ‘zou’ op 16 augustus zijn. Vanwege het coronavirus moeten bij evenementen vele maatregelen worden getroffen. Dit maakt het organiseren moeilijk, zo niet onmogelijk. Vandaar dit jaar geen Sacramentsprocessie in Mariadorp. Wel is er op zondag 16 augustus om 11.30 uur een Eucharistieviering bij de Mariagrot aan het Onze Lieve Vrouweplein.

   

  Bij 🇳🇬 SVME 🇳🇬 is er op kermiszondag geen voetbalprogramma, geen springkussens voor de kinderen, geen feestmuziek in de kantine. Helaas! We hebben hier vanwege alle beperkingen bij de organisatie voor gekozen. Uiteraard speelt daarbij de gezondheid van onze leden en bezoekers een belangrijke rol. We nemen geen risico’s.

   

  Jubilarissen

  Op kermiszondag worden de jubilarissen van onze 85-jarige vereniging in het zonnetje gezet. Het vieren van het lidmaatschap wordt ook verplaatst. De jubilarissen zijn inmiddels geïnformeerd. Dit jaar zijn er maar liefst 9 jubilarissen. Daarbij ook een 75 jarig jubileum! Geweldig!

   

  25 jaar

  • Kevin Timmermans
  • Toby Wojcik
  • John Wolfs

   

  40 jaar

  • Piet Janssen
  • Rob Mingels
  • Roy Nelissen
  • Willy Wijnands

   

  60 jaar

  • Pierre Weertz

   

  75 jaar

  • Michel Haenen

   

  Op een later moment wordt op gepaste wijze aandacht aan deze jubilarissen gegeven. Dat kan de Algemene Ledenvergadering zijn, de nieuwjaarsreceptie of een ander mooi 🇳🇬 SVME 🇳🇬 evenement. Uitstel, geen afstel! Dit jubileum moet worden gevierd. Op dit moment alvast een welgemeend proficiat aan deze jubilarissen.

   

  Het voetbalprogramma voor deze week.

   

  Dinsdag 11 augustus 2020; Maastricht Champions Trophy

  19.00 uur RKASV 1 - 🇳🇬 SVME 1 🇳🇬

   

  Vrijdag 14 augustus 2020

  19.00 uur 🇳🇬 SVME 1 🇳🇬 - Scharn 1; Maastricht Champions Trophy

  Bij deze wedstrijd wordt de bezoekers de mogelijkheid geboden voor een vrijblijvende gave voor hulp aan VV Meerssen. De winnaar van de Maastricht Champions Trophy speelt een benefietwedstrijd tegen VV Meerssen. Dan wordt de bijdrage aan VV Meerssen overhandigd.

   

  Zaterdag 15 augustus 2020

  19.00 uur 🇳🇬 SVME 1 🇳🇬 - VV Eijsden 1

   

  Maandag 17 augustus 2020; Maastricht Champions Trophy

  19.00 uur SV Heer 1 - 🇳🇬 SVME 1 🇳🇬

   

  De corona maatregelen bij de wedstrijden.

  Vooraf:

  • voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop;
  • was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie;
  • heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.

   

  Tijdens het bezoek:

  • ga direct naar huis wanneer er klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
  • houd 1,5 meter afstand;
  • schud geen handen.

   

  Bij buitensporten zijn de maatregelen bij meer of minder dan 250 bezoekers anders. Vandaar dat aantallen bij de toegang worden geregistreerd. Alleen via de hoofdingang is er toegang tot het sportcomplex. Bij het verlaten van het complex worden alle toegangspoorten open gezet.

  Als de verwachting is dat er meer dan 250 bezoekers komen, dan is een verzoek voor registratie verplicht. In het kader van de privacy wordt de lijst met namen door de secretaris bewaard en twee weken na de wedstrijd vernietigd.

   

  Laten we samen alle maatregelen consequent volgen. Daarmee voorkomen we het verspreiden van het coronavirus, we voorkomen ziekte bij leden en bezoekers én we voorkomen nog meer beperkende maatregelen. Dit laatste dan niet alleen landelijk maar ook heel lokaal. We willen geen beperkingen op ons eigen complex. Geen slot op de deur omdat iemand vanwege het coronavirus ziek is. Nee, als vereniging willen we alle leden en bezoekers blijven ontvangen en gelegenheid geven zelf met vrienden te sporten of met vrienden naar sport te kijken.

   

   

  Bestuur SVME, namens deze

  Roger Ritzen