• Vandaag stond de uitwedstrijd in Beek tegen Caesar JO12-1G op het programma. Die ‘G’ staat overigens voor een Gemengd team van jongens en meisjes. Onze JO12 brengt vandaag met Amy en Britt twee sterke dames in het veld. Beiden spelen op het middenveld en staan hun mannetje. Het combinatievoetbal ging vandaag via deze twee dames: bal willen hebben, de vrijstaande medespeler zoeken, bal spelen, meteen doorlopen en vrijlopen.
    In fasen van de wedstrijd ging dat goed. Bij de start echter nog niet. De verdediging met Brando, Thieu, Jaden en in het doel Pim deed zijn uiterste best. De tegenstander was echter net iets sneller. Bij de eerste time-out was het 2-0 voor Caesar. Het spel was echter zo dat we er samen van overtuigd waren dat we dit nog konden omdraaien. Zo werd ook gespeeld. Niels werd in het team ingebracht om de verdediging te versterken en onze we gingen met z’n allen meer naar voren spelen. Ferre ging bij één van onze aanvallen goed door, was sneller bij de bal dan de tegenstander en keeper en scoorde via een balletje over de keeper. Dat was de 3-1. De wedstrijd kon nog alle kanten op.
    In de tweede helft waren er ook nog kansen. Onder andere via afstandschoten van Ahmad. Het spel was echter iets minder goed. De einduitslag was 8-1.
    Helaas waren er vandaag enkele afwezigen, bekend en onbekend. Goed dat Niels, Jaden en Ahmad ons wilden helpen.

    Ondanks dit grotere verschil in score waren er kansen vandaag. Jammer, maar helaas! De komende week gaan we gewoon weer twee keer aan de slag tijdens de trainingen.