• De organisatie van de Grote Club Actie heeft de datum verlengd voor het kopen van loten. Het kopen van loten is verlengd t/m maandag 30 november 23:59 uur. 
   
   
  Op 19 september 2020 startte de Grote Clubactie 2020.
  🇳🇬 SVME doet weer mee. Vooral onze jeugdleden gaan aan de slag met de verkoop van loten. Dat is geen verplichting, maar hoort het niet gewoon bij het lid zijn van een 💚 vereniging?
  We verkopen natuurlijk graag zoveel mogelijk loten? Ieder team kan met de helft van de opbrengst van de door teamleden verkochte loten een eigen teamactiviteit organiseren.
  🇳🇬 Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Door een lot te kopen maak je kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!
  🇳🇬 Wat is de bedoeling?
  Het verkopen en kopen van de loten is heel eenvoudig. Het kan zelfs online! 🟢
  Kijk op onze website. Daar vind je een link naar de SVME Grote Clubactie pagina. Klik daar op. Je kunt zelfs aangeven van wie je het lot koopt. Makkelijk toch!
  Kijk ook regelmatig op deze Facebook pagina. Je vind dan informatie en ook een link voor directe online aankoop van loten.
  Stuur anders een bericht. Dan wordt je geholpen.
  🇳🇬 Aan wie mag je verkopen?
  Iedereen mag loten kopen. Als eerste pappa's, mamma's, opa's en oma's, ooms en tantes, daarna vrienden, buren, enz. Rekening houdend met Corona maatregelen mogen onze verkopers in hun buurt huis aan huis aankloppen om zoveel mogelijk te verkopen. Contant afrekenen hoeft niet. Via een eenmalige machtiging worden de loten betaald.
  ........ pappa’s en mamma’s mogen natuurlijk een beetje helpen 💚.
  🇳🇬 De trekking van de loterij vindt plaats op 9 december. Wij publiceren de trekkingslijst ook op onze website en deze Facebookpagina.
  🇳🇬 Met de hulp van onze jeugdige verkopers en de hulp van vele kopers maken we deze Grote Club Actie weer tot een succes.

  Met vriendelijke groet,
  Gonny Rompelberg, Noël Huijnen
  coördinatoren Grote Clubactie