• Tweede wedstrijd Regio Cup, JO13

Na een kansloze 0 - 3 ruststand, tegen een fysiek sterke tegenstander, hebben we ons goed hersteld.
    De tweede helft was er van onze kant mooi.aanvalsspel te zien. Er waren goede kansen. Luuk en Amy scoorden en met nog 15 minuten te spelen was het 2 - 3. We waren beter aan de bal en, zeker niet onbelangrijk, onze conditie was beter als die van onze tegenstander uit Berg en Terblijt. De 3- 3 hing in de lucht.
    Helaas werd het door een uitbraak 2 - 4. Er was toen nog zeven minuten te spelen.
    In de laatste minuut werd het nog 2 - 5 door een benutte strafschop na een handsbal.

Ondanks het verlies kijken we toch tevreden terug naar deze wedstrijd. Waarom? Omdat onze spelers begrepen dat in de tweede helft anders moest worden gevoetbald én dat dan ook deden. Dat is vooruitgang voor deze jonge groep met spelers die nagenoeg allemaal in de JO12 kunnen voetballen. We kiezen er echter voor de wedstrijden in de Regio Cup te spelen met het elftal van volgend seizoen.

Volgende week spelen we om 11.30 uur thuis tegen Bunde JO13.