• De komende drie weken, vanaf zondag 28 november, moeten sportaccommodaties tussen 17.00 uur en 05.00 uur dicht zijn.

  Dit weekend, zaterdag 27 en zondag 28 november, mag er gevoetbald worden. De huidige corona regels zullen hier nog steeds van kracht zijn. 

  Dit betekent: 

  • Publiek is helaas niet welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals en vrijwilligers. Bij jeugdteams mogen rij-ouders ook bij wedstrijden aanwezig zijn.
  • In de kantine en de kleedkamer is een Corona Toegangs Bewijs (CTB) voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht. 
  • Vaste zitplaatsen zijn verplicht in de kantine.
  • Het afhalen van eten/drinken bij een afhaalpunt (binnen) mag zonder CTB maar met mondkapje.
  • De kantine moet op zaterdag 27 november om 20.00 uur dicht.

   

  Het hierboven genoemd publiek is langs de lijn niet welkom. De kantine wordt als horeca gezien. Daar mag je met CTB bewijs binnen én gebruik maken van vaste zitplaatsen. Het terras bij de kantine mag worden bezocht. Daarbij ons advies om dit ook met CTB bewijs te doen.

   

  Vanaf zondag 28 november gelden de volgende aanvullende regels:

  • Na 17.00 uur moeten de sportaccommodaties inclusief kantine dicht zijn.
  • Georganiseerd buiten sporten na 17.00 uur is toegestaan met maximaal 4 personen (exclusief instructeur) en op 1,5 meter afstand. Ter verduidelijking, dit mag dus niet plaatsvinden op de sportaccommodatie zelf. 

   

  Deze maatregelen van het kabinet gelden voor 3 weken en gelden in ieder geval tot 19 december 2021. Op dinsdag 14 december wordt de situatie opnieuw beoordeeld. 

  Laten we ook kijken wat wel mogelijk is. Het organiseren van een training voor een jeugdteam vóór 17.00 uur is mogelijk. Inmiddels zijn daar initiatieven voor genomen. 🟢⚪️ GEWELDIG 🟢⚪️.

  Zijn er meer ideeën? Graag. Stuur deze naar secretaris@svme-online.nl of neem via telefoon of app contact met ons op. Onze vereniging is er om mensen bij elkaar te brengen…….op 1,5 meter. De zaterdag is beschikbaar voor ideeën voor de jeugd, de zondag voor de senioren. Beide dagen tot 17.00 uur. Bij elk initiatief moet dan wel de 1,5 meter afstand worden bewaard.


  Het is logisch dat deze nieuwe overheidsmaatregelen veel vragen oproepen. Wij proberen met de omstandigheden en met de vragen zo goed mogelijk om te gaan.

   

  Bestuur SVME, namens deze:

  Roger Ritzen