• Een afscheid op afstand

  Op een voor dit moment in Corona-tijd gepaste wijze nemen we afscheid van trainer André Koolhof. Dan doen we helaas niet in groten getale tijdens een seizoensafsluiting.
   
  In 2017 nam André het trainerschap van SVME 1 over. Daar waren en zijn we trots op. Helaas heeft hij dit seizoen niet af kunnen maken door de coronamaatregelen en het besluit van de KNVB om het seizoen eerder te beëindigen. Op sportief gebied zat er dit seizoen nog voldoende in het vat.
   
  Behalve vriendschap was er tijdens de jaren dat André trainer was meer te vieren. In die periode promoveerde SVME 1 in 2018 naar de 3e klasse na een spannend slot van de competitie en een overwinning in Berg en Terblijt. In 2019 speelde SVME 1 verdienstelijk in de bekercompetitie en werd de kwartfinale van de KNVB districtsbeker bereikt.
   
  André vormde samen met de assistenten Danny Philippart en Tom Bovens een hecht team. Een team met als missie het beter maken van spelers.
   
  Met ingang van komend seizoen zal André als voetballer van ons veteranen team, als ouder van ons voetballerke Senna en als supporter van SVME nog vaak te zien zijn.
   
  Dank je! Ook aan Linda en Senna. Trainen bij SVME doe je als gezin samen.
   
  Namens het bestuur en alle SVME’ers.