Vriendenloterij

U bent hier: Webshop > Vriendenloterij

Meer informatie over de Vriendenloterij.

S.V.M.E. en de Vriendenloterij – samen in Actie!

Door de VriendenLoterij worden goede doelen financieel ondersteund. Dat weet u. Wat u wellicht niet weet: S.V.M.E. is zo’n goed doel! S.V.M.E. is bij de VriendenLoterij geregistreerd als goed doel.

Deelnemers aan de VriendenLoterij kunnen zelf bepalen welk goed doel zij steunen. Van elk lot gaat dan direct de helft (€ 5,50) naar de clubkas.

We willen het aantal loten dat aan S.V.M.E. is gekoppeld vergroten. Hiermee verstevigen we het financiële fundament van jullie en uw vereniging. Het stelt S.V.M.E. in staat de dingen te doen die de leden verwachten én het geeft ons de gelegenheid om extra aandacht te besteden aan de ontwikkeling van onze jeugdige talenten.

Voor degenen die al een lot van de VriendenLoterij hebben: wijzig het goede doel in S.V.M.E.

Doe je al mee aan de VriendenLoterij, maar wist je niet dat je ook S.V.M.E. als goed doel kan steunen? Grijp dan nu de kans, liefst de telefoon, en wijzig het goede doel.

Omzetten van het lot kan door te bellen naar de ledenservice van de VriendenLoterij. Telefoonnummer: 0900- 300 1400. De ledenservice van de VriendenLoterij kan direct in het ledensysteem en de loten direct aanpassen.

Doe ook navraag in je kennissenkring. Informeer wie deelneemt aan de VriendenLoterij en bereid is om S.V.M.E. als doel aan te wijzen.

 

Pak die prijs!

Via de VriendenLoterij zijn mooie prijzen te winnen, oplopend tot 1 miljoen euro!

Maandelijks is er een trekking van de loterij. Elke maand dus een kans op een mooie prijs. De website van de VriendenLoterij vermeldt de prijzen.

In oktober: één keer € 100.000, vier keer € 25.000, elke week vakanties ter waarde van € 10.000 en maandelijks tienduizenden andere belevenissen.

Bijdragen

Jullie kunnen bijdragen door een lot te nemen, er eentje bij te nemen, het goede doel op jullie huidig lot te wijzigen, vrienden actief te benaderen en te vragen of zij S.V.M.E. als goed doel willen nemen! Er zijn dus meerdere mogelijkheden.

Wij bevelen de VriendenLoterij van harte bij jullie aan.

PR Commissie en Bestuur

Hoe opzeggen? Op de website van de Vriendenloterij is daarvoor een instructie te vinden: https://www.vriendenloterij.nl/Opzeggen/Opzegopties.htm

 

 

Klik op het logo om lid te worden van de vriendenloterij.

 

Voor degenen die al een lot van de VriendenLoterij hebben: wijzig het goede doel in S.V.M.E.
Doe je al mee aan de VriendenLoterij, maar wist je niet dat je ook S.V.M.E. als goed doel kan steunen? Grijp dan nu de kans, liefst de telefoon, en wijzig het goede doel. Omzetten van het lot kan door te bellen naar de ledenservice van de VriendenLoterij. Telefoonnummer: 0900- 300 1400. De ledenservice van de VriendenLoterij kan direct in het ledensysteem en de loten direct aanpassen.