Sponsoren

U bent hier: Sponsoren

Op 5 november 2007 heeft de P.R. Commissie in een vernieuwde samenstelling zijn eerste bijeenkomst gehouden. Er is een voortvarende aftrap gedaan voor een nieuwe succesvolle periode.

De doelstellingen van de P.R. Commissie zijn:

1. S.V.M.E. op alle mogelijke manieren promoten.
2. Het realiseren van financiele ondersteuning van het verenigingsbeleid.
3. Het aanbieden van diverse reclame mogelijkheden aan potentiele sponsoren.

Uit deze doelstellingen blijkt dat S.V.M.E. en daarbij het hoofdbestuur niet zonder deze commissie kan. De commissie helpt het bestuur bij het uitoefenen van hun taak. Het is noodzakelijk om spelers van onze jeugd en senioren elftallen optimale middelen te geven om hun geliefde sport te kunnen uitoefenen. Daarnaast zijn er financiele middelen nodig om diverse nevenactiviteiten te kunnen organiseren.

Enkele successen die de nieuwe commissie heeft geboekt zijn:

1. Een vernieuws sponsorboekje "Trots op S.V.M.E.".
2. Initiatieven voor de "club van 50", onder het motto "Trots op S.V.M.E.".
3. Meer dan 40 nieuwe reclameborden!
4. Nieuw, aangepast sponsorcontract met hoofdsponsor Godfroy Assurances.
5. Twee druk bezochte en geslaagde sponsoravonden.

Wij hopen met dit sponsorboekje de interesse van sponsoren te wekken, om hun vervolgens persoonlijk te benaderen en over een sponoring te praten. De P.R. commissie heeft als standpunt dat persoonlijk contact de beste manier is om te bekijken welke reclameboodschap het beste past in de gegeven omstandigheden.

Namens de P.R. Commissie

Voorzitter Danny Volkers (06-10618769), Secretariaat Folker van Caldenborg, leden: Rob Mingels, Rob Palmen, Pierre Duijkers, Danny Philippart en Yvonne Philippart.             

E-mail : [email protected]

Wilt u net als SVME-online ook een website, neemt u dan contact op met [email protected] en wij zullen een afspraak met u maken. Dus sponsoren van SVME die nog geen website hebben, bent u geinterreseerd neemt u gerust contact met ons op.