Archief

U bent hier: Archief

Zo 15 aug. 09.30 Sacramentsprocessie.

Geplaatst op 12/08/2010 om 15:59

Zondag 15 augustus a.s. is er feest in Mariadorp. Dit feest start ’s morgens met een Sacramentsprocessie. ’s Middags speelt S.V.M.E. 1 om 13.00 uur een thuiswedstrijd tegen R.K.H.S.V. 1. Na afloop wordt de kermis van Mariadorp in de kantine gevierd.

Sinds jaar en dag vormen de leden van S.V.M.E. een eigen groep in de processie. Vandaar het verzoek aan alle leden om onze vereniging tijdens de processie te vertegenwoordigen.

Een bijzonderheid is het meelopen van jeugdspelers. De allerkleinsten kunnen de groene sokken, het witte voetbalbroekje en het groene wedstrijdshirt dragen. Ook dragen de jeugdspelers een S.V.M.E. vlag mee in de processie. Kom met je teamgenoten en vriendjes zondag naar het feest in Mariadorp. Ouders mogen zich uiteraard aansluiten bij de groep S.V.M.E.’ers.


We verzamelen om 9.00 uur bij kantine. De allerkleinsten krijgen dan de gelegenheid het clubtenue aan te trekken. De processie vertrekt om 9.30 uur bij de kerk in Mariadorp. Voor 12.00 uur is de processie afgelopen.


We zouden het geweldig vinden als jullie, jong en oud, met velen aan deze oproep gehoor geven.


Bestuur en Jeugdcommissie

Terug