Archief

U bent hier: Archief

Wandel- en spellentocht 27 december

Geplaatst op 13/12/2015 om 12:43

 SVME wandel-en spellentocht.
Vertrek- en eindpunt:  Kantine S.V.M.E
 
Vertrokken wordt tussen 13.00 en 14.00 uur in de kantine van SVME. Alle groepen moeten voor 14.00 uur vertrokken zijn en uiterlijk 17.00 uur terug zijn in onze kantine. Gewandeld wordt over goed begaanbare en verharde wegen richting nieuw Poelveld en het  nieuwe Winkelcentrum. Onderweg hangen bij woningen van SVME-ers een aantal foto's achter de ramen, waarover vragen worden gesteld. Tevens moet men onderweg een aantal raadseltje en cryptische vragen proberen op te lossen.
Speciaal voor onze jeugd worden onderweg bij enkele sponsors spelletjes gespeeld, te weten  Sjoelen in "Heerlijkheid Breust" en Bowlen en Minigolfen in de zaal van Museumcafe "de Ursulinen". Bij S.V.M.E wordt Darten en Jeu de Boule gespeeld.
Bij heel slecht weer wordt het Jeu de Boulen buiten afgelast.
Het is wenselijk dat in iedere groep enkele jeugdigen meelopen i.v.m. het spelen van de spelletjes. Na afloop wordt in onze kantine gezorgd voor een heerlijke kop erwtensoep, en volgt er een PowerPoint presentatie van de vragen met antwoorden en de foto's die onderweg zijn getoond.
Deelname aan deze wandel-en spellentocht is geheel gratis.
De organisatie heeft veel moeite gedaan om iedereen een leuke middag te bezorgen, en hoopt dan ook dat een groot aantal SVME-ers, groot en klein, aan deze wandel-en spellentocht zal deelnemen. Laat zien dat S.V.M.E. een grote familie is.
Ook vrienden en kennissen van SVME-ers  en de Maasrunners mogen deelnemen.
Hopelijk tot ziens op Zondag 27 december a.s.
De Organisatie.

Terug