Archief

U bent hier: Archief

Voerendaal 1 - SVME 1 1-7

Geplaatst op 31/03/2013 om 14:08

verslag van www.indewandelgangen.com


In de wetenschap dat VV Voerendaal nog iets goed te maken had na 4-0 nederlaag bij SVME trok SVME richting Voerendaal voor het treffen met de ploeg die tot gisteren op twee punten achterstand stond van SVME. SVME maakt nog aanspraak op een periode en dat lieten ze gister blijken in Voerendaal.

Twee punten was het verschil op de ranglijst tussen VV Voerendaal en SVME en dus ging iedereen zich opmaken voor een spannende middag in Voerendaal. Maar de groen-witten uit Eijsden waren met een heel ander doel naar Voerendaal gekomen want vanaf de eerste minuut werd duidelijk wie er de baas was in het treffen. De spelers waren nauwelijks warm toen Arjan van Berlo al in de derde minuut 0-1 aantekende voor de bezoekers. Toen in de 11e minuut en in de 19e minuut (uit een penalty) Jef Rutten 0-2 en 0-3 op het scorebord zette, was wel duidelijk dat dit eens een grote score kon gaan worden voor SVME. De spelers van Voerendaal liepen ondanks de kou als makke lammetjes over het veld en hadden niks in te brengen tegen het op alle fronten beter spelende SVME. Tot de 25e minuut moesten de toeschouwers wachten voordat het weer raak was. Door een schitterend doelpunt van Didier Doyen werd het 0-4 en nog geen minuut later zelfs 0-5 door Kevin Janssen. SVME vond het toen wel even genoeg en nam wat gas terug, zodat men met deze stand ging rusten. 

Of de woorden van trainer Wim Zagar van Voerendaal veel geholpen hadden, valt te betwijfelen want direct na de rust was het in de 48e minuut wederom Kevin Janssen die de 0-6 binnen tikte. Zin om het hierbij te laten hadden de mannen van trainer Danny Volkers van SVME nog niet. In de 53e minuut was het weer raak. Deze keer zetten Kevin Timmermans de 0-7 op het scorebord. VV Voerendaal mocht in de 60e minuut nog de "ere" treffer scoren waar het dan ook bij bleef. 1-7 voor SVME en de mannen uit Mariadorp-Eijsden kunnen zich nu gaan opmaken voor de uitwedstrijd tegen het puntloze DBSV uit Maastricht. Bij winst pakt SVME paasmaandag de 2e periode.

 

 

Terug