Archief

U bent hier: Archief

Uitnodiging Penaltybokaal Winkelcentrum Brusselse Poort, woensdag 12 september a.s.

Geplaatst op 29/08/2012 om 08:38

Ben jij cooler dan Messi, Robben of Christiano Ronaldo? Schiet jij je penalty’s wel raak? Doe dan mee met de Brusselse Poort Penaltybokaal, versla Jean-Marie Pfaff en Bram Castro en win mooie prijzen!

Voorrondes op de keepers van MVV Maastricht: woensdag 12 september tussen 14-16 uur in Winkelcentrum de Brusselse Poort (voor de Albert Heijn); Finaleronde (voor de kinderen die zich kwalificeren op 12 september) op Jean Marie Pfaff: zaterdag 15 september tussen 14-16 uur in de Brusselse Poort. Kinderen in de leeftijdscategorieën 6-9 en 10-13 jaar kunnen zich deze dag in Winkelcentrum de Brusselse Poort kwalificeren voor de finale. Het doel wordt deze middag verdedigd door onder andere keeper Bram Castro van MVV Maastricht. De kwalificatie start om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De finale vindt plaats op zaterdag 15 september plaats in De Brusselse Poort. Niemand minder dan Jean-Marie Pfaff staat dan op doel om de finalisten van het scoren proberen af te houden.  

 

Geef je op door voor 5 september een mail met je naam en adresgegeven te sturen naar [email protected] o.v.v. Penaltybokaal BP. Deelname is GRATIS!

 

P.s. omdat het binnen plaatsvindt, willen we je vragen om gewone sportschoenen aan te trekken en GEEN voetbalschoenen.

Terug