Archief

U bent hier: Archief

Transfernieuws SVME

Geplaatst op 14/05/2014 om 21:28

Zoals u van onze technische staf gewend bent, hebben wij geen geheimen en houden wij onze spelers en supporter op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de selectie.

 

De technische staf is momenteel druk bezig om de selectie voor komend seizoen rond te krijgen. Elk jaar is het vanaf februari weer bellen, praten en hopen. In eerste instantie is het zaak om de huidige spelers te behouden, maar uiteraard zullen er altijd spelers vertrekken en moeten trainers zorgen dat de selectie aangevuld wordt met nieuwe spelers.

Binnen de huidige selectie van SVME zullen er diverse spelers de club verlaten.

Bjorn Eppenga keert na een seizoen terug naar 4e klasser RKVCL. Rene Thoma zal volgend jaar uitkomen voor 4e klasser Heer. Zowel Bjorn als Rene zullen het in de competitie moeten opnenem tegen Kevin Janssen die tevens naar een 4e klasser (SCG) verkast. Totslot zal Guido Kaanen na 3 seizoenen SVME verlaten voor zijn oude club De Heeg (5e klasser). 

Guy Rutten zal na dit seizoen de (hand) schoenen opbergen.

 

Alle overige spelers: Rik Wolfs, Ralph Wolfs, Didier Doijen, Sven Walraven, Rick Ritzen, Kenneth Leunissen, Arjan van Berlo, Dylan Brabant, Tom Bovens, Jelle Teheux, Mick Huijnen, Ian Schroen en Michel Thonnart hebben aangegeven bij SVME te blijven!

We hopen de komende week ook duidelijk te krijgen welke spelers van het 2e elftal het volgende seizoen bij de selectie blijven.

Zoals eerder aangegeven is de club bezig om de vertrekkende spelers op te vangen. We kunnen u inmiddels laten weten dat Kevin Coenen komend seizoen terugkomt naar SVME. Verleden jaar was Kevin 2e keuze achter doelman Guy Rutten. Afgelopen jaar heeft Kevin ervaring opgedaan en heeft hij zich kunnen ontwikkelen als eerste doelman van RKHSV.

Enkele weken geleden hebben we al bekend gemaakt dat Koen Claasens de overstap van SV Meerssen naar SVME zal maken. Naast Koen komt ook Chris Bessems (verleden bij VV Eijsden en BMR) over van SV Meerssen.

Mischa Wangko (VV Eijsden A1) zal tevens de overstap maken naar SVME.

Daarnaast heeft Danny Pachen, momenteel spelend op ons 5e elftal besloten om vanaf het nieuwe seizoen deel uit te maken van de selectie. Danny was verleden jaar nog actief op onze A-jeugd.

 

Wij hopen binnen een week onze selectie helemaal rond te hebben. Zodra er nieuws te melden is, zullen wij het via deze site aankondigen.

Technische staf

 

 

Terug