Archief

U bent hier: Archief

SVME en de Vriendenloterij - Evaluatie van de belactie!

Geplaatst op 01/11/2013 om 12:58

S.V.M.E. en de Vriendenloterij – Evaluatie van de belactie!

Door de VriendenLoterij worden goede doelen financieel ondersteund. S.V.M.E. is bij de VriendenLoterij geregistreerd als goed doel.

Op maandag 7 oktober is een team S.V.M.E.’ers tussen 19.00 uur en 21.30 uur aan de slag geweest om andere S.V.M.E.’ers te benaderen voor de aankoop van een lot voor de Vriendenloterij.

Het enthousiaste team bestond uit Yvonne Philippart, Joëlle Pinxt, Roel Rothenburg, Richard Thal, Wendy Volkers en Sandra Walraven. Doel van de actie was het vergroten van het aantal loten waar S.V.M.E. als goed doel aan is gekoppeld.

Het resultaat van de belactie mag er zijn. Er zijn 34 nieuwe loten geregistreerd en 6 deelnemers wijzigden spontaan het goede doel bij aan hun lot van de Vriendenloterij was verbonden!

Dank

Dank aan het belteam! Super dat jullie deze maandagavond aan S.V.M.E. beschikbaar hebben gesteld. Een welgemeend merci!

Dank aan degenen van jullie die spontaan een lot hebben gekocht of het goede doel hebben gewijzigd!

De actie gaat door

De actie houdt eigenlijk nooit op. Van elk lot gaat de helft (€ 5,50) direct naar de clubkas. Via de webshop (zie rechtsboven op homepage van deze website) kunt u nog altijd informatie krijgen over de Vriendenloterij. De VriendenLoterij beloont deelnemers elke week met mooie prijzen, oplopend tot 1 miljoen euro!

Via de weblink kan rechtstreeks een lot worden gekocht waarbij S.V.M.E. automatisch als goed doel wordt geregistreerd.

Ook staat er een instructie voor degenen die al een lot van de VriendenLoterij hebben en het goede doel willen wijzigen in S.V.M.E.

Bestuur

Terug