Archief

U bent hier: Archief

Samenwerking S.V.M.E. en Danny Volkers wordt voortgezet!

Geplaatst op 12/01/2014 om 17:27

Mariadorp, 10 januari 2014

Samenwerking S.V.M.E. en Danny Volkers wordt voortgezet!
 

Beste spelers, supporters en vrienden van S.V.M.E.

 
 
S.V.M.E. en trainer Danny Volkers zijn een verlenging van de samenwerking voor het volgende seizoen (2014-2015) overeengekomen. Het wordt het vierde seizoen van de trainer bij S.V.M.E.
 
Je kunt de vraag stellen: is vier seizoenen niet lang? Zijn club en trainer, trainer en spelers niet op elkaar uitgekeken? Het antwoord is duidelijk. Nee! Beide partijen zien vele kansen en mogelijkheden om de gezamenlijke en persoonlijke doelen en ambities waar te maken. “Dan ga je gewoon samen door”, zegt voorzitter Roger Ritzen.
 
S.V.M.E. is Betrokken, Dichtbij, Ondernemend en Ambitieus. Deze kernwaarden passen ook bij Danny Volkers.
 
 
Doelstelling
De missie van S.V.M.E. en de daarvan afgeleide doelstellingen zijn duidelijk. Onder de noemer Voetbal Centraal, wordt onze missie als volgt omschreven: “S.V.M.E. is een vereniging waarin zowel bij de heren- als damesafdeling een zo hoog mogelijk competitieniveau wordt nagestreefd, in de voor ons zo kenmerkende familiaire sfeer.” Roger Ritzen vertaalt dit als “Lekker voetballen in een vertrouwde omgeving die voelt als thuis komen. Het voetbal zo organiseren dat de jeugd zich kan ontwikkelen als voetballer en als persoon.”
 
We gaan op deze ingeslagen weg verder. Gezien de samenstelling en de aanwezige kwaliteit van de selectie zijn we er samen van overtuigd dat de sportieve doelstellingen reëel en haalbaar zijn. Na de promotie in juni 2013 betekent dit dat we met S.V.M.E. 1 gaan voor een plaats bij de top 7 van de 2e klasse. “Wie weet strijden we dan nog voor een periodetitel. Dat is het doel waar we ons, tijdens de trainingen en oefenwedstrijden in de winterstop en de periode daarna op richten. De spelersgroep is in staat dit te realiseren en moet daarin geloven. Dat is waar het om gaat", geeft Danny Volkers aan. "Wij gaan er voor".
 
Wij hebben er vertrouwen in dat Danny Volkers door zijn kijk op het voetbal, door zijn betrokkenheid bij spelers en club een belangrijke bijdrage levert aan het behalen van onze doelstellingen.
 
Het bestuur

Terug