Archief

U bent hier: Archief

Samen verder: S.V.M.E. en Roger Wijns! Ook in het seizoen 2017-2018.

Geplaatst op 05/01/2017 om 16:13

Beste vrienden van S.V.M.E., 

S.V.M.E. en trainer Roger Wijns zijn een verlenging van de samenwerking voor het volgende seizoen 2017-2018 overeengekomen. Het wordt het tweede seizoen dat Roger Wijns de selectie van S.V.M.E. onder zijn hoede heeft 

We hebben er het volste vertrouwen in om samen de doelen en ambities van S.V.M.E. te realiseren. Zowel voor de korte termijn als de lange termijn. 

De tweede helft van het huidige seizoen ligt de focus op "fit zijn en blijven". Met een fitte groep aan de tweede seizoenhelft beginnen, samen goed trainen en vervolgens resultaten halen. De afgelopen maanden hebben een aantal jeugdspelers, al dan niet vanwege blessures, hun eerste wedstrijden voor S.V.M.E. 1 gespeeld. Niet onverdienstelijk overigens. Hiermee wordt ook een bijdrage geleverd aan de doelen voor de langere termijn. We gaan voor herkenbaar voetbal met herkenbare spelers. Voetbal en spelers die supporters aanspreken. "Deze spelersgroep is in staat dit te realiseren en moet daarin geloven", geeft Roger Wijns aan. 

Dit past bij de vereniging die S.V.M.E. is: streven naar een zo hoog mogelijk competitieniveau in de voor S.V.M.E. kenmerkende familiaire sfeer. Lekker voetballen in een vertrouwde omgeving die voelt als thuis komen. "Onze pupillen, jeugd- en seniorenspelers moeten met plezier kunnen voetballen in het team dat het beste bij hen past en niet nummer 576 binnen de club zijn. Dat beperkt de mogelijkheid, zeker bij kinderen, om zich te ontwikkelen als voetballer en mens". 

Wij wensen Roger veel succes. 

Het bestuur

 

Terug