Archief

U bent hier: Archief

Samen verder: S.V.M.E. en Danny Volkers! Ook in het seizoen 2015-2016.

Geplaatst op 23/12/2014 om 00:21

Mariadorp, 22 december 2014

 
Samen verder: S.V.M.E. en Danny Volkers! Ook in het seizoen 2015-2016.
 
Beste spelers, supporters en vrienden van S.V.M.E.
 
S.V.M.E. en trainer Danny Volkers zijn een verlenging van de samenwerking voor het volgende seizoen (2015-2016) overeengekomen. Het wordt het vijfde seizoen dat Danny Volkers de selectie van S.V.M.E. onder zijn hoede neemt.
 
S.V.M.E. en trainer Volkers zien mogelijkheden om van de jonge spelersgroep betere voetballers te maken. Voetballers die bij S.V.M.E. de kans krijgen om zich te laten zien en zich te onderscheiden. “Daarnaast zie ik kansen om met talentvolle spelers op niveau te presteren”, zegt Danny Volkers. “De spelers krijgen kansen, ook in het beloften elftal waarvoor we de afgelopen vier maanden drie trainingsweken hebben georganiseerd en enkele wedstrijden hebben gespeeld”.
 
De club en de trainer zijn nog niet op elkaar uitgekeken. “Dan ga je dus gewoon samen door”, zegt voorzitter Roger Ritzen.
 
S.V.M.E. is Betrokken, Dichtbij, Ondernemend en Ambitieus. Deze kernwaarden passen ook bij Danny Volkers.
 
 
Doelstelling
De missie van S.V.M.E. en de daarvan afgeleide doelstellingen zijn duidelijk. Onder de noemer Voetbal Centraal, wordt onze missie als volgt omschreven: S.V.M.E. is een vereniging waarin zowel bij de heren- als damesafdeling een zo hoog mogelijk competitieniveau wordt nagestreefd, in de voor ons zo kenmerkende familiaire sfeer.
Lekker voetballen in een vertrouwde omgeving die voelt als thuis komen. “Kinderen moeten met plezier kunnen voetballen en niet nummer 576 binnen de club zijn. Dat beperkt de mogelijkheid dat het kind zich ontwikkelt als voetballer en mens”.
 
We hebben er het volste vertrouwen in om samen de doelen en ambities van S.V.M.E. te realiseren. Hopelijk en met het vertrouwen dat S.V.M.E. 1 in de 2e klasse blijft en dat S.V.M.E. 2 een klasse hoger gaat spelen. Dat is het doel waar we ons, tijdens de trainingen en oefenwedstrijden in de winterstop en de periode daarna op richten. De spelersgroep is in staat dit te realiseren en moet daarin geloven. Dat is waar het om gaat", geeft Danny Volkers aan. "Wij gaan er voor".
 
Het bestuur

Terug