Archief

U bent hier: Archief

S.V.M.E. en de Vriendenloterij – samen in Actie!

Geplaatst op 01/10/2013 om 22:19

S.V.M.E. en de Vriendenloterij – samen in Actie!

Door de VriendenLoterij worden goede doelen financieel ondersteund. Dat weet u. Wat u wellicht niet weet: S.V.M.E. is zo’n goed doel! S.V.M.E. is bij de VriendenLoterij geregistreerd als goed doel.

Deelnemers aan de VriendenLoterij kunnen zelf bepalen welk goed doel zij steunen. Van elk lot gaat dan direct de helft (€ 5,50) naar de clubkas.

 

We willen het aantal loten dat aan S.V.M.E. is gekoppeld vergroten. Hiermee verstevigen we het financiële fundament van jullie en uw vereniging. Het stelt S.V.M.E. in staat de dingen te doen die de leden verwachten én het geeft ons de gelegenheid om extra aandacht te besteden aan de ontwikkeling van onze jeugdige talenten.

 

S.V.M.E organiseert maandag 7 oktober a.s. samen met de Vriendenloterij een BelActie!

Maandag 7 oktober a.s. is tussen 19.00 uur en 21.30 uur een team actief om de leden telefonisch te benaderen. De belactie! wordt samen met de VriendenLoterij georganiseerd.

Jullie kunnen een telefoontje verwachten.

 

Nieuwe deelnemers

Het telefoonpanel gaat leden, jullie, bellen. De VriendenLoterij geeft een bonus tijdens de actie: hoe meer loten telefonisch worden verkocht, hoe hoger de bonus. Vandaar dat het belteam aan de slag gaat om zo veel mogelijk, hopelijk succesvolle, telefoongesprekken te voeren. We proberen het gesprek zo kort mogelijk te houden, zodat we zoveel mogelijk leden kunnen bellen die avond.

Op die ene avond verwachten we velen van jullie te benaderen. Lukt dat niet, geen nood! Ook achteraf is het mogelijk om voor S.V.M.E. een lot bij de VriendenLoterij te nemen.

 

Je kunt natuurlijk ook je huidige lot opzeggen en tijdens de belactie van S.V.M.E. een lot of loten.

Hoe opzeggen? Op de website van de Vriendenloterij is daarvoor een instructie te vinden: https://www.vriendenloterij.nl/Opzeggen/Opzegopties.htm

 

Weet je na het lezen van dit bericht dat je een lot wil aanschaffen, mail dan naar [email protected] en vermeld je telefoonnummer. Je wordt dan maandag 7 oktober als eerste gebeld.

 

Voor degenen die al een lot van de VriendenLoterij hebben: wijzig het goede doel in S.V.M.E.

Doe je al mee aan de VriendenLoterij, maar wist je niet dat je ook S.V.M.E. als goed doel kan steunen? Grijp dan nu de kans, liefst de telefoon, en wijzig het goede doel.

Omzetten van het lot kan door te bellen naar de ledenservice van de VriendenLoterij. Telefoonnummer: 0900- 300 1400. De ledenservice van de VriendenLoterij kan direct in het ledensysteem en de loten direct aanpassen.

 

Doe ook navraag in je kennissenkring. Informeer wie deelneemt aan de VriendenLoterij en bereid is om S.V.M.E. als doel aan te wijzen.

 

Pak die prijs!

Via de VriendenLoterij zijn mooie prijzen te winnen, oplopend tot 1 miljoen euro!

Maandelijks is er een trekking van de loterij. Elke maand dus een kans op een mooie prijs. De website van de VriendenLoterij vermeldt de prijzen.

In oktober: één keer € 100.000, vier keer € 25.000, elke week vakanties ter waarde van € 10.000 en maandelijks tienduizenden andere belevenissen.

 

Bijdragen

Jullie kunnen bijdragen door een lot te nemen, er eentje bij te nemen, het goede doel op jullie huidig lot te wijzigen, vrienden actief te benaderen en te vragen of zij S.V.M.E. als goed doel willen nemen! Er zijn dus meerdere mogelijkheden.

 

Degene die actief aan de belactie wil deelnemen en in het belteam wil aanschuiven, kan contact opnemen met Roger Ritzen. Hij zal jullie informeren over de actie.

Neem gerust telefonisch (06-55721319) of per mail ([email protected]) contact op. Met jouw hulp maken we de actie tot een succes.

 

Wij bevelen de VriendenLoterij van harte bij jullie aan.

 
 

PR Commissie en Bestuur

 

Terug