Archief

U bent hier: Archief

Processie Mariadorp

Geplaatst op 03/08/2014 om 14:42

Processie Mariadorp:

Zondag 17 augustus a.s. is er feest in Mariadorp. Het is Kermis en Bronk tegelijk! Ook bij S.V.M.E.

 

Dit feest start ’s morgens met een Sacramentsprocessie. Sinds jaar en dag vormen de leden van S.V.M.E. een eigen groep in de processie. Vandaar het verzoek aan alle leden om onze vereniging tijdens de processie te vertegenwoordigen. 
Een bijzonderheid is het meelopen van jeugdspelers. De allerkleinsten kunnen de groene sokken, het witte voetbalbroekje en het groene wedstrijdshirt dragen. Dat hoeft niet, meedoen is belangrijker. Ook dragen de jeugdspelers een S.V.M.E. vlag mee in de processie. Kom met je teamgenoten en vriendjes zondag naar het feest in Mariadorp. Ouders kunnen zich aansluiten bij de groep S.V.M.E.’ers.

 

We verzamelen om 9.00 uur bij kantine. De allerkleinsten krijgen dan de gelegenheid het clubtenue aan te trekken. Om 9.30 uur vertrekt de processie bij de kerk in Mariadorp. Rond 12.00 uur komt de processie aan bij de kerk. Bij de kerk zal een slotplechtigheid plaatsvinden. De eindtijd van de processie wordt ingeschat op 12.30 uur.

 

We zouden het geweldig vinden als jullie, jong en oud, met velen aan deze oproep gehoor geven. Bij de Bronkprocessie past een grote groep S.V.M.E.´ers. Kom alleen, kom met je vrienden van je eigen elftal.

 

’s Middags speelt de nieuwe selectie van S.V.M.E. twee oefenwedstrijden en worden jubilarissen gehuldigd.

13.00 uur: S.V.M.E. selectie – Weltania 2

15.00 uur: S.V.M.E. selectie  – Weltania 1

 

Na afloop wordt de kermis van Mariadorp in de kantine gevierd.


Bestuur en Jeugdcommissie

 

Terug