Archief

U bent hier: Archief

“S.V.M.E. Positiviteitsprijs” …. voor Bert en Mia van Bogaert

Geplaatst op 09/01/2012 om 23:29

“S.V.M.E. Positiviteitsprijs” …. voor Bert en Mia van Bogaert

Hare Majesteit de Koningin heeft “lintjes”, bij de gemeente kun je worden benoemd tot ere-burger en …….. S.V.M.E. heeft een positiviteitsprijs. Deze wordt zeer sporadisch uitgereikt aan iemand die zich op een bijzondere wijze verdienstelijk maakt voor S.V.M.E. en daarbij, met veel enthousiasme en motivatie, onze club op positieve wijze in de schijnwerpers plaatst.

Op donderdag 5 januari 2012 was het de beurt aan een duo: Bert en Mia van Bogaert. Als echte “Mestreeeeeechteneren” hebben Bert en Mia al jaren hun plek bij S.V.M.E. Onafscheidelijk, met Bert iets meer op de voorgrond en Mia als stille kracht op de achtergrond.

Op de zondag zijn Bert en Mia gescheiden van elkaar. Mia aan de lijn bij R.K.V.C.L. en Bert bij ons. Geweldig om te zien dat iemand zo hecht verbonden is aan een vereniging, in dit geval ook aan R.K.V.C.L. Met een aantal jaren pauze is Bert als verzorger voor de tegenstanders een bekend gezicht in de dug-out van S.V.M.E. Ook in de jaren dat Bert op de zondag bij een andere vereniging zijn diensten ter beschikking stelde, was hij altijd op afroep bereid om een geblesseerde speler van ons speelklaar te maken.

Het “verzorgen” wordt door Bert en Mia heel breed gedefinieerd. Zij dragen niet alleen de zorg voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid van onze spelers maar ze zijn ook verantwoordelijk voor de nodige ontspanning binnen S.V.M.E. Wij denken hierbij aan de organisatie van de inmiddels traditionele carnavalsavonden op de donderdag voor carnaval. “Zoveel mogelijk mensen van S.V.M.E betrekken en bereiken”, is dan hun motto. Zeer succesvol was ook het idee en het initiatief om een carnavalsliedje te maken. Samen met de hulp en medewerking van anderen werd dit nummer op 5 januari j.l. glorieus tot winnaar gekozen en gekroond, van het eerste EVK.

Dit in combinatie met de nog vele andere en nog belangrijkere dingen, zoals het schouderklopje voor een speler, een opbeurend woordje voor een geblesseerde speler, de interesse in alles en iedereen binnen onze vereniging, en de dingen die niemand ziet, zijn voor het bestuur reden om de positiviteitsprijs aan Bert en Mia uit te reiken. Namens iedereen van S.V.M.E. wensen wij jullie proficiat met deze prijs.

Wij als S.V.M.E. zijn gelukkig, dat wij zulke vrijwilligers hebben.

Het bestuur

Terug