Archief

U bent hier: Archief

Jubilarissen S.V.M.E.

Geplaatst op 03/08/2014 om 14:46

 

Jubilarissen SVME

 

Op zondag 17 augustus jl. worden bij gelegenheid van Kermiszondag én de oefenwedstrijd S.V.M.E. 1 – Weltania 1 onze jubilarissen in het zonnetje gezet.

Het aanvangstijdstip van deze wedstrijd is 15.00 uur. Om 13.00 uur wordt de wedstrijd S.V.M.E. 2 – Weltania 2 gespeeld.

 

Een jubileum wordt samen met de leden gevierd als de jubilaris een aaneengesloten periode van 25, 40, 50, 60 of zelfs 70 jaar lid is van onze vereniging. Het kan en zal zo zijn dat bij enkele van onze leden de totale periode van het lidmaatschap aanleiding zou zijn voor een jubileum. Als de aaneengesloten periode is of wordt onderbroken vanwege een tussenliggende periode waarin het lidmaatschap om welke reden dan ook is beëindigd, dan is voor het beoordelen van een jubileum de datum van de laatste inschrijving van belang.

Om een ongewenste beëindiging van het lidmaatschap te ondervangen, zijn er een aantal regelingen getroffen. S.V.M.E. biedt haar leden sinds jaar en dag de gelegenheid om na het beëindigen van het actieve lidmaatschap als voetballer of voetbalster tegen een gereduceerde contributie als niet-spelend lid verbonden te blijven aan S.V.M.E. De KNVB maakt het mogelijk om bij twee verenigingen lid te zijn. Bij de ene vereniging kan worden gekozen voor een actief lidmaatschap (voetballer, voetbalster), bij de andere vereniging voor een niet actief lidmaatschap (supporter, sympathisant).

 

Dit jaar zijn onze jubilarissen:

 

60 jaar  Pierre Bessems

            Nandy Bessems

 

40 jaar  Frans Duykers

            Ton Piatek

Jos Pinckaers

 

25 jaar  Frans Janssen

Chris Piatek

Wiel Ritzen

John Warnier

 

Wat telkens weer opvalt, is dat onze jubilarissen ieder op zijn of haar eigen manier en op een ander moment in het nu 79 jarige bestaan van S.V.M.E. een belangrijke rol heeft gespeeld. Zonder deze mensen geen geschiedenis en geen toekomst voor onze vereniging.

Als speler, als trainer of leider, als bestuurder van jeugd- en/of seniorenafdeling, scheidsrechter of als supporter hebben ook deze jubilarissen een bijzondere plek bij S.V.M.E. verdiend.

 

Proficiat!

 

 

Bestuur S.V.M.E.

Terug