Archief

U bent hier: Archief

Help Levi en zamel lege flessen in / Uiterlijk tot 19 december ! Inleveren kan ook op school, in de hal staat een doos

Geplaatst op 13/12/2013 om 09:04

Een van onze jeugdleden, Levi Ramakers, is al vele jaren een fanatieke speler van SVME, inmiddels bij de D2. Zijn vader Udo traint zijn team met succes. Onlangs heeft ons het treurige nieuws bereikt dat Levi weer ernstig ziek is. Tegelijkertijd is ook zijn moeder ernstig ziek. Dit heeft, zoals je je waarschijnlijk wel kunt voorstellen, een enorme impact op dit gezin.

Als SVME, willen wij graag Levi en familie even alle zorgen laten vergeten. Ze onbezorgd laten genieten. Om dit mogelijk te maken starten we een inzamelingsactie van statiegeld flessen. Met de opbrengst kunnen zij iets leuks doen, met als doel ze kracht te geven, om de komende zware tijd door te komen. Dus verzamel per direct alle:

statiegeld flessen van Lidl en Plus

Haal bij buren, familie en vrienden de statiegeld flessen op. Geef aan iedereen door dat de flessen bij SVME ingeleverd kunnen worden. In de kantine staat een grote ton, waar het leeggoed ingeleverd kan worden. Iedereen mag inleveren, lid of geen lid. Hoe meer flessen hoe beter.

Daarnaast zal er ook een collectebus geplaatst worden, hierin kan elke kleine bijdrage gedaan worden, niet alleen geld maar ook statiegeldbonnetjes of zegeltjes van de Plus. Alle beetjes helpen!!!

Bestuur SVME

Terug