Archief

U bent hier: Archief

Eurogiocup Minifoot

Geplaatst op 17/01/2018 om 15:54

Euregio Cup Minifoot, zaterdag 20 januari 2018

Euregionale samenwerking gemeente Eijsden-Margraten, Rol voor SVME

De gemeente Eijsden-Margraten onderzoekt een 'partnerschaft' met de gemeente Lontzen (Oost-België) en de gemeente Titz (Duitsland). Onderdeel daarvan is een uitwisselingsprogramma van sport en cultuur. Eijsden-Margraten is dan onderdeel van een Euregionale samenwerking. Een samenwerking van gemeenten binnen een redelijke afstand van elkaar.

 

De burgemeesters Alfred Lecerf van de gemeente Lontzen en Jürgen Frantzen van de gemeente Titz zijn erg enthousiast om Eijsden-Margraten bij de grensoverschrijdende samenwerking te betrekken. Onze burgemeester, Dieudonné Akkermans, heeft SVME uitgenodigd de gemeente te vertegenwoordigen bij de eerste sportieve uitwisseling.

 

De gemeente Lontzen organiseert op zaterdag 20 januari een voetbaltoernooi, een 'Dreiländer Hallenturnier', de EUREGIO CUP. Namens de gemeente Eijsden-Margraten neemt SVME op zaterdag 20 januari a.s. deel aan een zaalvoetbaltoernooi. Uit de selectie van SVME worden twee teams geformeerd.

In het bijgevoegde programma zijn team 1 en team 3 van "Eijsden-Margraten" de beide teams van SVME. De eerste wedstrijd wordt om 11.00 uur gespeeld. Om 15.25 uur is de finale gepland. 
 

 >> Programma

De locatie is Sporthalle Herbesthal in Lontzen. Voor onze supporters en andere geïnteresseerden: de locatie is op ca 30 minuten rij-afstand.

Kirchstraße 50, 4710 Lontzen, België 

Weer een mooie gelegenheid om SVME en de gemeente Eijsden-Margraten sportief te profileren. Wie weet welke sportieve vriendschappen er met de andere verenigingen ontstaan. Vriendschappen die leiden tot oefenwedstrijden of uitwisselen van locaties voor trainingskamp in voorbereiding op de competitie?

We zijn benieuwd! 

Bestuur SVME, namens deze:

Roger Ritzen

 

 

Terug