Archief

U bent hier: Archief

Beweegpas

Geplaatst op 18/09/2018 om 17:44

Sporten en bewegen is niet alleen goed voor de gezondheid, maar draagt ook bij aan het opdoen van sociale contacten. Om het sporten en bewegen van de inwoners van Eijsden-Margraten te bevorderen worden door de gemeente verschillende programma’s uitgevoerd. In 2018 start de gemeente met de introductie van een beweegpas waarbij inwoners vanaf 18 jaar uit de gemeente kennis kunnen maken met het diverse/uitgebreide sport- en beweegaanbod van deze gemeente. 

Hier wilt SVME natuurlijk graag aan meewerken en stelt de trainingen dan ook beschikbaar om de inwoners van Eijsden-Margraten kennis te laten maken met ons spelletje.  

De beweegpas is een laagdrempelige manier om te ontdekken welke vorm van bewegen goed bij je past. Met deze pas kunnen inwoners twee gratis proeflessen volgen bij SVME. Deze pas, in de vorm van een creditcard, geeft recht op tien keer gratis sporten, twee keer per sportaanbieder. SVME geeft middels een 'knip' in de kaart aan dat er een sportbeurt verbruikt is. Het doel van deze gratis kennismakingslessen voor SVME is het zichtbaar maken van het aanbod en het vergroten van het aantal leden, De gemeente wil zo haar inwoners in beweging houden en daarmee de sportactiviteit stimuleren 

Meer info https://kompas-eijsdenmargraten.nl 

 

Terug